Folk og dyr med englevakt på veien

Trafikkameraer, dashbordkameraer og mobiltelefoner. Stadig oftere blir stygge ulykker fanget på kamera, men i 2014 har det også vært mange hendelser der det også imot alle odds har gått bra.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vi har samlet de mest utrolige videoene fra inn og utland i året som har gått. Her er det et under at det ikke går værre:

Det er ikke bare vi mennesker som har hatt flaks i trafikken. Kurt Nordheim fikk filmet da en elg hadde et svært nært møte med en trailer på E6 i Oppdal i november. Se videoen øverst i artikkelen.

Seksåring kjørt rett ned og overlever

En kinesisk gutt lekte i veien da han plutselig ble overkjørt av en bil. Sjåføren så han ikke en gang, men gutten er utrolig nok like hel:

Våghals sekunder fra å bli overkjørt

Denne overvåkningsvideoen fra Redwood City i California fra mars viser en fotgjenger som leker med livet, når han velger å krysse sporet i aller siste liten.

De må bare løpe for livet

Nok en togvideo fra USA. Her filmet fra toget på en smal bro i Indiana i sommer, der to kvinner ikke har noe annet valg enn å løpe for livet for å ikke bli overkjørt. Kvinnene la seg til slutt ned i sporet og klarte på utrolig vis fra hendelsen uten skader:

Syklist med griseflaks

En russisk syklist fra Lyubertsy utenfor Moskva kan prise seg lykkelig for å være i livet. Et overvåkningskamera filmer hendelsen fra september, der han ved et hårsbredd unngår å bli påkjørt hele tre ganger:

Livsfarlig forbikjøring på E18

Også her hjemme dukket det opp videoer av hendelser der det nesten går helt galt. Yrkessjåfør Knut Ivar Heitmann filmet i januar en bilist som forsøkte på en livsfarlig forbikjøring ved Hobøl i Østfold.

Personvernpolicy