Åpen for alle - alltid

Nederlandsk politi: – Ingen spor etter savnet norsk mann

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nederlandsk politi leter fortsatt etter den 21 år gamle mannen fra Bryne som har vært savnet i Amsterdam i over en uke. Det har ikke kommet inn nye tips i saken, opplyser politiet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi leter fortsatt med full styrke etter vedkommende, men dessverre har vi ikke noe veldig nytt å komme med, sier en talsperson for politiet i Amsterdam til Stavanger Aftenblad lørdag.

En spesialgruppe som jobber med forsvinningssaker i Amsterdam-politiet, etterforsker saken, opplyser talspersonen.

Forrige lørdag meldte en bussjåfør ifra om at en mann som lignet den savnede 21-åringen ble observert på en buss, men ettersom det ikke er kommet inn flere tips, er politiet usikre på om observasjonen stemmer.

Bakgrunn: Tore (21) savnet i Amsterdam

– Vi fikk inn en del tips om folk som kanskje kunne ha sett vedkommende helt i starten av etterforskningen, men de siste dagene har det ikke kommet inn nye tips i saken, sier talspersonen, og understreker at de fortsatt holder alle muligheter åpne.

21-åringen besøkte Amsterdam med en venn og forlot natt til forrige fredag et utested for å ta ut penger. Han ble senere observert da en ambulanse satte ham av ved hotellet, men forsvant deretter på nytt. Da han ikke kom tilbake til hotellet, meldte vennen ham savnet.

Les også: Norsk 21-åring fortsatt savnet i Nederland

21-åringens familie er i Amsterdam og leter etter ham, og saken har fått oppmerksomhet av en rekke nederlandske medier.