Brann i asylmottak i Narvik

Julaften brant det i et trehus som tilhører et asylmottak i Narvik. Det er ikke meldt om personskader, men fire personer ble sendt til sykehus for en sjekk.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ved 21.30-tiden melder politiet at brannen skal være under kontroll og opplyser om personene som ble sendt til sykehus. Tidligere på kvelden ble det opplyst at det bodde 20-25 personer i bygget som brant, og at det ble jobbet med å skaffe nøyaktig oversikt og redegjøre for beboerne. Kommunens kriseteam er varslet om brannen.

– Vi vurderer ulike tiltak. Vi har kontaktet hotell for innlosjering av beboere. I tillegg er det psykososiale teamet varslet, og vil bistå, sier ordfører og leder av kriseteamet, Tore Nysæter, til Avisa Nordland.

Mottaksleder Arnt Ole Andreassen sier til Fremover at det var åtte personer til stede da brannen startet og at alle disse kom seg ut.

Personvernpolicy