Meny

12-åring kjørte bil full av kamerater i Oslo

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En tolv år gammel gutt fant like godt ut at han skulle tyvlåne sin fars bil i Oslo onsdag kveld. Med seg i bilen hadde han flere jevnaldrende kamerater.

Politiet opplyste sent onsdag kveld at en patrulje hadde stanset bilen med den svært unge sjåføren. Både foreldre og barnevern ble varslet, og politiet har opprettet sak, opplyser operasjonsleder Steinar Hausvik i Oslo politidistrikt på Twitter.

– En patrulje kom tilfeldigvis over bilen og stoppet den. Der befant det seg seks gutter, hvor fører var tolv år gammel. Han forklarte at han hadde tyvlånt bilen fra faren sin, sier Hausvik til VG.

Bilen med guttegjengen ble stanset like før klokka 21 ved en mindre trafikkert sidevei nordøst i byen. Det er ikke kjent hvor lenge de hadde kjørt rundt.

– Det har gått bra denne gangen, men det kan ha vært tilfeldigheter som gjorde at det ikke gikk galt, spesielt med tanke på årstiden vi er inne i nå, hvor det er mørkt og glatt på veiene. Det er bra vi kom over bilen, sier Hausvik til avisen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus