Meny

Narkomiljø rullet opp i Veronica-saken

Lensmann i Sogndal og Leikanger, Arne Johannessen, sier at de i kjølvannet av Veronica-saken har opprettet flere narkotikasaker. Foto: NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Sogndal har rullet opp et lokalt narkotikamiljø under etterforskningen av dødsfallet til Veronica Heggheim Stegegjerdet (22).

Det opplyser lensmann i Sogndal og Leikanger, Arne Johannessen, til VG.

Johannessen sier at de i kjølvannet av Veronica-saken har opprettet flere narkotikasaker.

– Det er et resultat av den brede etterforskningen og kartleggingen vi har gjort av et bestemt miljø, sier Johannessen.

Han vil ikke vil si hvor mange saker det er snakk om.

Veronica Heggheim Stegegjerdet forsvant fra sitt hjem i Sogn og Fjordane i slutten av oktober. Etter en omfattende leteaksjon ble hun funnet død 14. november.

Les også: Veronica-saken: Kripos tilbake i Sogndal

Politiet korrigerer nå dagen for siste Veronica-observasjon, skriver Sogn Avis.

– Vi kan nå korrigere dagen for når observasjonen av en jente eller dame med hund langs Årøyelva ble gjort. Datoen er nå bekreftet og endret fra lørdag 25. til søndag 26. oktober ettermiddag eller kveld, sier Johannessen.

Vedkommende hadde sett en jente eller kvinne gå tur med en hund langs elven, ett tips som gjorde at politiet var sikre på at det kunne være Veronica.

– Vi er interessert i å komme i kontakt med personen som kan ha gått tur med hunden sin, eller få tips om hvem denne personen kan være, sier han.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus