Meny

Dette har skjedd natt til onsdag 10.12

Det er sterk vind i området og Varoddbroen står i fare for å bli stengt. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De viktigste hendelsene i natt.

Det kraftige uværet som feide inn over Østlandet natt til onsdag, felte svært mange trær og førte til at tak ble blåst av.

I Østfold opplyser politiet og brannvesenet utpå onsdagsnatten at store deler av et tak i Sarpsborg er blåst av. Folk ble bedt om å holde seg innendørs i området for å unngå å bli truffet av flygende gjenstander.

Les hele saken

En kvinne og hennes barn falt tirsdag kveld rundt ti meter fra en klippekant utenfor Lund sør i Sverige. Begge er kritisk skadd.

Ulykken skjedde rundt klokken 23 ved Dalby steinbrudd utenfor Lund i Skåne, skriver Aftonbladet.

– Tilstanden er kritisk, både for den voksne og for barnet, sier pressetalsmann Olof Tufvesson ved Skånepolisen.

Les hele saken

En kvinne er kjørt til sykehus med uavklart skadeomfang etter en utforkjøring i Porsgrunn natt til onsdag.

Ulykken skjedde ved den gamle bomstasjonen på Bjørnstad. Bilen hadde kjørt i grøfta og kvinnen ble kjørt til sykehus med ambulanse.

Les hele saken

Parat og Abelia aksepterte natt til onsdag et forslag fra mekler Geir Engebretsen hos Riksmekleren. Dermed blir det ingen streik ved BI, Westerdals Høyskole eller atomreaktoren på Kjeller.

Da meklingsfristen gikk ut ved midnatt, sto partene etter det NTB erfarer fortsatt langt fra hverandre. Men klokka 2.30 var meklingen avsluttet etter at partene hadde akseptert Engebretsens forslag, opplyses det hos Riksmekleren.

Les hele saken

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus