Mor og baby døde etter klippefall – mann pågrepet

Artikkelen fortsetter under annonsen

En kvinne og hennes baby døde etter å ha falt ti meter ned fra en klippekant i Skåne i Sverige tirsdag. Politiet mistenker at de ble drept og har pågrepet en mann i 30-årene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Etter først å ha trodd det dreide seg om en ulykke, etterforsker politiet nå dødsfallene som et mulig dobbeltdrap.

– Årsaken er omstendighetene på åstedet og en del andre opplysninger jeg ikke kan gå inn på foreløpig, sier Stephan Söderholm i Skåne-politiet til TT.

Pågrepet

Den rundt 35 år gamle kvinnen og hennes baby på ni måneder ble brakt til sykehus tirsdag kveld med kritiske skader, men livene deres sto ikke til å redde.

Söderholm bekrefter at politiet har pågrepet en mann som er mistenkt for å ha drept de to. Politiet vil foreløpig ikke gå inn på hvilken relasjon han har til de to døde.

Den pågrepne mannen satt i avhør natt til onsdag. Samtidig ble både åstedet og den mistenktes bolig sperret av og undersøkt av politiets teknikere.

Ifølge Aftonbladet har om lag seks eller sju gevær blitt båret ut av huset. Dessuten har teknikerne gjort andre beslag som ble båret ut i papirposer.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er ikke kjent hvordan mannen stiller seg til anklagene, og flere avhør skal først gjennomføres torsdag.

Etterforsker

Politiet fikk melding om hendelsen ved Dalby steinbrudd utenfor Lund i Skåne rundt klokken 23 tirsdag kveld.

Söderholm vil ikke gå inn på hvem som varslet om hendelsen. Han sier han ikke tror det finnes noen vitner til det som skjedde i steinbruddet. Omstendighetene rundt hva som har skjedd, er fremdeles uklare.

Publikum oppfordres til å kontakte politiet hvis de har observert noe rundt steinbruddet i tiden før og etter det som mistenkes å være et dobbeltdrap.

Hvis man ikke har observert noe som helst, men vært i området, er det også interessant, ifølge politiet.