Meny

Dette har skjedd natt til tirsdag 09.12

Dette har skjedd natt til tirsdag 09.12

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De viktigste hendelsene.

Meteorolog Ingrid Bentsen ved Meteorologisk institutt sier til Dagbladet at det er ventet skikkelig innevær over hele landet det kommende døgnet.

– Det er minusgrader nå, men det blir plussgrader til natten. I fjellet har vi sagt at det vil bli vanskelige kjøreforhold med mye vind, snø og snøfokk i ettermiddag og kveld. Mest vind blir det på Vestlandet, der det er ventet full storm, sier hun til avisen.

Les hele saken

Detaljer om seksuelle trusler og andre brutale avhørsteknikker vil bli beskrevet i rapporten om CIA som ventes i USA tirsdag, ifølge kilder som er kjent med innholdet.

Ved amerikanske ambassader verden over er sikkerheten skjerpet i forkant av Senatets offentliggjøring av rapporten. Der beskrives avhørsmetoder som etterretningstjenesten CIA tok i bruk mot mistenkte al-Qaida-medlemmer etter terrorangrepet mot World Trade Center den 11. september 2001.

Les hele saken

Fallet i oljeprisen gjør at Norges Bank må kutte styringsrenten nå, mener økonomiprofessorene Steinar Holden og Ragnar Torvik.

– Jeg mener det er helt riktig at Norges Bank senker renten nå, sier professor Ragnar Torvik ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU) til Dagens Næringsliv.

Les hele saken

En vogntogsjåfør sitter fastklemt i førerhuset etter at et vogntog kjørte inn i en fjellvegg langs på E10 utenfor Svolvær i Nordland tirsdag morgen.

Politiet meldte om ulykken like før klokka 6.30. Ulykken skjedde i Hadsel kommune, like vest for Sløverfjordtunnelen, mellom 3 og 4 mil fra Svolvær.

Les hele saken

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus