Meny

Fant nytt offer i serieovergripersak

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Påtalemyndigheten har utvidet siktelsen mot den 43 år gamle mannen som til nå har vært siktet for fire grove overgrep i perioden 2008-2014.

I det omfattende beslaget av mannens foto- og datautstyr har Kripos funnet fram til et nytt forhold og utvidet siktelsen til også å gjelde barnepornografi, melder VG.

– Han er siktet for produksjon og besittelse av slikt materiale. Det er ikke noen kobling mellom overgrepene som var kjent fra før og det nye punktet i siktelsen, sier presseansvarlig Ida Dahl Nilssen i Kripos.

Mannen tilsto etter å ha blitt gjort kjent med at politiet hadde funnet hans DNA på flere av åstedene.

Han ble pågrepet i sitt hjem på Østlandet i midten av oktober i år. Gjennomgangen av beslaget som ble gjort i boligen hans er fortsatt ikke avsluttet.

Bakgrunnen for den utvidede siktelsen, er funnet av ett bilde. Barnet på fotografiet er identifisert og skal ikke være ett av siktedes egne.

– Min klient erkjenner straffskyld for forholdet som gjelder dette bildet, sier hans forsvarer, advokat Kai Roger Vaag.

Siktede ble mandag varetektsfengslet i nye fire uker i Oslo tingrett. Han er ilagt brev- og besøksforbud, men kan få kontrollerte besøk av sin kone og to barn.

Politiet har jaktet på ham siden 2004 etter at han onanerte foran flere tenåringsjenter ved Ulsrudvannet i Østmarka i Oslo.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus