Meny

Sjåfør død etter ha kjørt bil i sjøen forrige uke

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 38 år gammel mann er død etter at han torsdag forrige uke kjørte bilen sin ut i sjøen i Stavanger etter en politijakt.

Mannen ble innlagt på sykehus etter at bilen han kjørte, havnet i sjøen ved Jåttåvågen i Stavanger klokka 13.40 torsdag i forrige uke.

Han hadde politiet på hjul, og jakten endte med at bilen traff en betongkant, vippet ut i vannet og sank etter noen minutter.

Dykkere fra brannvesenet hentet mannen opp etter utforkjørselen og han ble fraktet kritisk skadd til Stavanger universitetssjukehus (SUS)

Mandag formiddag bekrefter sykehuset overfor både NRK og Stavanger Aftenblad at mannen er død.

38-åringen hadde flere politipatruljer etter seg da han kjørte ut i sjøen. Han hadde tidligere blitt kjørt til legevakten i ambulanse etter at han gikk blodig rundt på Tasta bærende på en stor kniv.

Mannen stakk av fra legevakten etter ankomst, truet til seg en kassebil og kjørte fra stedet. Spesialenheten for politisaker etterforsker saken.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus