Meny

Mexicanske myndigheter: – De savnede studentene ble brent opp

Politiet viste fram noen av funnene på stedet der de antar at 43 studenter er brent opp. Foto: Carlos Jasso / Reuters / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mexicanske myndigheter sier at stadige flere beviser tyder på at de 43 savnede studentene i landet ble påtent og brent opp ved en søppelfylling.

I helgen bekreftet flere kilder som er tett på etterforskningen at én av studentene er identifisert blant de forkullede levningene. Søndag uttalte myndighetene at stadig flere bevis tyder på at alle 43 har lidd samme skjebne, skriver Reuters.

Flere gjengmedlemmer har allerede innrømmet å ha drept og satt fyr på studentene i delstaten Guerrero tidligere i høst, i samarbeid med korrupte politifolk.

– Levninger og DNA-tester på stedet samsvarer med bevisene i etterforskningen. Vi vil fortsette med våre undersøkelser helt til alle ansvarlige er arrestert, sier Mexicos riksadvokat Jesús Murillo

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus