Meny

To alvorlig skadd i frontkollisjon i Nord-Trøndelag

Fem personer var involvert i en møteulykke på E14 i Flora i Nord-Trøndelag lørdag. To av personene er alvorlig skadd. Foto: Tor Aage Hansen (NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fem personer var involvert i en møteulykke på E14 i Flora i Nord-Trøndelag lørdag. To av personene er alvorlig skadd.

– Det var én person i den ene bilen og fire personer i den andre. Opplysninger vi har fått i etterkant går på at bilen med én person i har foretatt en forbikjøring, før den har kollidert front mot front med møtende bil, seier operasjonsleder Johnny Olsen i Nord-Trøndelag politidistrikt.

Politiet fikk melding om ulykken klokka 10.52 lørdag. Ulykken skjedde på E14 i Flora, midt mellom Stjørdal og Meråker. Alle nødetater, samt Sea King-helikopter og ambulansehelikopter, ble sendt til stedet.

– Fire personer har blitt fraktet til St. Olavs hospital med luftambulanse. To av dem er alvorlig skadd, mens de to andre er lettere skadd, opplyser Olsen til NTB.

Mannen som var alene i sin personbil kom fra ulykken med lettere skader. Mannen ble sendt til legevakt for sjekk. Politiet opplyser at førerkortet hans er beslaglagt.

Etter trafikkdirigering en god stund i etterkant av ulykken, er nå begge kjørefelt åpne igjen. Trafikken går som normalt og nødetatene er ferdig på stedet.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus