Meny

Kvinne (37) knivdrept av person i niqab

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Abu Dhabi har pågrepet en kvinne for drapet på en amerikansk statsborger.

Den amerikanske læreren Ibolya Ryan (37) ble mandag knivdrept av en ukjent gjerningsperson på et toalett i et kjøpesenter i Abu Dhabi.

Overvåkningsbilder fra kjøpesenteret viser at gjerningspersonen var ikledd niqab. Etter fire dagers intensiv etterforskning ble en kvinne pågrepet og siktet for drapet.

– Vi har ikke klart å avdekke hvorfor kvinnen ble drept. Angriperen flyktet fra åstedet etter knivstikking, har oberst Rashid Bourshid, direktør for etterforskningsavdelingen i Abi Dhabi, uttalt til NYdailynews.

Barna tas hånd om

Ryan skal ifølge The Daily Mail ha jobbet på en privat skole i byen der hun bodde med sine to sønner.

– Politiet tar nå vare på de to guttene og vil gi de all nødvendig støtte til deres far, har ankommet landet. Han bor utenfor De forente arabiske emirater, uttalte Bourshid mandag kveld.

Ifølge NTB var barna med moren da hun ble angrepet.

– Politiet i Abu Dhabi vil anstrenge seg for å finne forbryteren og bringe personen for retten, har obersten uttalt.

Avverget bombeangrep

Emiratenes innenriksminister Saif Bin Zayed sier ifølge avisa Gulf News at gjerningskvinnen også mistenkes for å ha forsøkt å plante en bombe utenfor boligen til en amerikansk lege i Abu Dhabi.

Bombeangrepet ble imidlertid avverget.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus