Meny

Mann kjørte i vannet etter biljakt

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Spesialenheten for politisaker sendte torsdag kveld etterforskere til Stavanger for å granske politijakten som endte med at en 38 år gammel mann ble alvorlig skadd.

Mannen ligger alvorlig skadd på sykehus etter at bilen han kjørte, havnet i sjøen ved Jåttåvågen i Stavanger kommune torsdag ettermiddag. Han hadde politiet på hjul og jakten endte med at bilen traff en betongkant, vippet ut i vannet og sank etter noen minutter.

Hentet ut av dykkere

– De to etterforskerne skal gjennomføre avhør i forbindelse med denne saken, sier advokat Ellen Eikeseth Mjøs, som leder spesialenhetens etterforskningsavdeling Vest-Norge, til Stavanger Aftenblad.

Dykkere fra brannvesenet kom til stedet og fikk hentet mannen ut av bilen. Sjåføren fikk førstehjelp på stedet før han ble kjørt med ambulanse til Stavanger universitetssjukehus (SUS).

Tilstanden hans er ikke kjent, bortsett fra at den er alvorlig, opplyser politiet i 16-tiden.

Blodig med stor kniv

Politiet fikk i 12-tiden melding om at en mann på Tasta bar på en stor kniv og var blodig. De kom raskt til stedet og fikk kontroll på 38-åringen.

Han ble kjørt til legevakten i ambulanse, men klarte å rømme derfra etter ankomst. Mannen truet til seg en bil i parkeringshuset utenfor SUS og kjørte fra stedet.

– Vi fikk melding om dette og tok opp forfølgelsen. Flere politibiler fulgte etter mannen. Den kontrollerte bilforfølgelsen gikk fra Hillevåg til Mariero, over Vaulen, mot Hinna, før den til slutt endte i sjøen, skriver Rogaland politidistrikt.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus