Meny

Avdøde på julebordet var bundet på hender og føtter

Tre menn er siktet etter at en mann i 40-årene døde i et slagsmål under et julebord i Hadsel. Foto: Thor-Ivar Guldberg / NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen som døde på et julebord i Vesterålen i helgen var bundet på hender og føtter da politiet ankom.

Det melder NRK.no.

Dødsfallet skjedde natt til søndag etter at politiet klokken 2.45 fikk melding om en beruset og brysom person som hadde oppsøkt et julebord for bedriften Norway Seafoods på Melbu i Nordland.

Ifølge politiadvokat Kai Rønning Nyvold ved Midtre Hålogaland politidistrikt ble mannen utover natten aggressiv og utagenerende, og det oppstod et basketak mellom ham og de tre siktede.

Les også: Julebord-dødsfall: Den døde tidligere straffedømt

Basketaket skal ha endt med at de tre siktede i saken bandt avdøde på hender og føtter. Slik ble mannen liggende på gulvet mens politiet ble tilkalt for å fjerne mannen.

– Da politiet kom fram til stedet etter en halv time, fant de mannen livløs. Helsepersonell som kom til stedet like etter politiet, satte i gang gjenopplivingsforsøk, men uten hell, og mannen ble erklært død, uttalte politiadvokat Mona Madsen til NTB søndag.

Den omkomne beskrives som kjenning av politiet og tidligere straffedømt.

– Den omkomne var en kjenning av politiet og tidligere straffedømt, sier politiadvokat Kai Rønning Nyvold til NRK.

Les også: Tre kollegaer siktet etter dødsfall på julebord

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus