Meny

Bil helt ute av kontroll: Her stuper den ut i elva

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

På vei ut i elva rev den kvinnelige sjåføren en lyktestolpe overende. Hun måtte reddes ut av den synkende bilen - med en genser!

Overvåkningsvideoen av hendelsen viser de nervepirrende øyeblikkene, da en bil kommer helt ut av kontroll langs en elv i Xiangshan øst i Kina mandag.

Se videoen øverst i artikkelen.

Bilen river overende en lyktestolpe, før den stuper ned i elva. Vitner til hendelsen kom løpende for å hjelpe til. Inne i bilen satt en kvinne som ikke klarte å komme seg ut av det synkende fartøyet på egenhånd.

– Jeg løp til bilen min for å finne noe å knuse ruten med. Bilen hadde vært i vannet i mer enn ti minutter. Flere av oss bøyde oss over muren langs elva for å dra henne opp, sier Shao til den kinesiske tv-kanalen CCTV.

Shao måtte til slutt ta av seg genseren for å lage et tau kvinnen kunne dras opp med. I dét hun endelig hales ut, ser man av overvåkningsbildene hvordan bakparten på bilen tipper opp, før den synker ytterligere ned i elva.

Kvinnen slapp fra hendelsen uten fysiske skader.

Nylig hadde to andre trafikanter i Kina flaks i uflaksen da de klarte å komme seg ut av bilen sin like før den ble slukt av et synkehull. Hullet skal ha oppstått som følge av at sandmasser under asfalten raste sammen:

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus