Meny

Julebord-dødsfall: Den døde tidligere straffedømt

Tre menn er siktet etter at en mann i 40-årene døde i et slagsmål under et julebord i Hadsel. Foto: Thor-Ivar Guldberg / NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen som døde under et julebord i Vesterålen i helgen, var tidligere straffedømt og en kjenning av politiet. Tre menn er siktet etter dødsfallet, men er løslatt.

– Den omkomne var en kjenning av politiet og tidligere straffedømt, sier politiadvokat Kai Rønning Nyvold til NRK.

Han ønsker ikke å si noe om hva den nå omkomne mannen var dømt for.

Tre menn er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge, men erkjenner ikke straffskyld.

Les også: Tre kollegaer siktet etter dødsfall på julebord

De er ikke kjent av politiet fra tidligere, sier politiadvokaten. Etter avhør ble alle tre løslatt, men siktelsene er opprettholdt.

Dødsfallet skjedde natt til søndag etter at politiet klokken 2.45 fikk melding om en beruset og brysom person som hadde oppsøkt et julebord for bedriften Norway Seafoods i Melbu i Nordland. Politiet ble tilkalt for å fjerne mannen.

– Da politiet kom fram til stedet etter en halv time, fant de mannen livløs. Helsepersonell som kom til stedet like etter politiet, satte i gang gjenopplivingsforsøk, men uten hell, og mannen ble erklært død, uttalte politiadvokat Mona Madsen til NTB søndag.

Det var flere personer til stede enn de fire involverte da hendelsen skjedde.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus