Meny

Saken mot Christer Tromsdal utsatt

Førstestatsadvokat Geir Kavlie, her under en tidligere rettssak mot Christer Tromsdal, opplyser at saken er utsatt i rundt to uker. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rettssaken mot finansmannen Christer Tromsdal skulle startet i Oslo tingrett mandag, men er utsatt fordi han skal forklare seg for Økokrim på ny.

Det opplyser førstestatsadvokat Geir Kavlie til Dagens Næringsliv.

– Vi er blitt enige om at Christer Tromsdal skal avgi ny forklaring om de forholdene som står i tiltalen. Med det som bakgrunn er det hensiktsmessig å utsette rettssaken et par uker, sier Kavlie.

Det er satt av 14 uker til saken i Oslo tingrett, og dette omtales som del to av den omfattende straffesaken mot Tromsdal.

Les også: Christer Tromsdal dømt til tre år og ni måneders fengsel

I 2012 ble han sammen med en eiendomskonsulent og en kunsthandler dømt til fengsel blant annet for å ha solgt svenske hoteller til det Økokrim mener var overpris.

Dommen ble i september 2013 opphevet av Borgarting lagmannsrett som følge av en inhabil fagdommer i tingretten, og dermed må saken behandles på ny.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus