Varebil kjørte inn i politibil på E18

En politibil ble lørdag kveld kraftig ramponert etter at den ble påkjørt bakfra av en varebil på E18 i Asker. Heldigvis ble ingen personer alvorlig skadd.
Foto: Kristoffer Hagen / NTB scanpix
En politibil ble lørdag kveld kraftig ramponert etter at den ble påkjørt bakfra av en varebil på E18 i Asker. Heldigvis ble ingen personer alvorlig skadd. Foto: Kristoffer Hagen / NTB scanpix

Føreren av en varebil fikk et heller ublidt møte med loven da han lørdag kveld kjørte rett inn i en politibil på E18 i Asker.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det ble omfattende materielle skader på politibilen, og heller ikke varebilsjåføren slapp uskadd fra sammenstøtet.

– Han var bevisstløs da politibetjentene kom bort til bilen, men da de begynte å ta ham ut, kviknet han til og sto på egne bein. Han klaget over et vondt håndledd og er sendt med ambulanse til Bærum sykehus, sier operasjonsleder Marius Wam i Asker og Bærum politidistrikt til Drammens Tidende.

Sjåføren er i begynnelsen av 40-årene og bosatt i Drammen.

Under oppryddingen etter kollisjonen på E18 oppsto det en ny ulykke på stedet, uten at det førte til personskader. Stedet er ryddet etter de to ulykkene.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus