Torp flyplass gjenåpnet etter evakuering

Torp Sandefjord lufthavn ble evakuert etter funn av en mistenkelig pakke torsdag. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
Torp Sandefjord lufthavn ble evakuert etter funn av en mistenkelig pakke torsdag. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Politiet tror gjenstanden som førte til evakuering av Torp Sandefjord lufthavn ble plassert på toalettet, ikke glemt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Onsdag ble flyplassen evakuert etter at det ble funnet en uidentifisert pakke på toalettet. Gjenstanden viste seg å ikke være farlig, og blir underlagt kriminaltekniske undersøkelser, opplyser Vestfold politidistrikt i en pressemelding.

Det var en renholder som slo alarm etter at vedkommende la merke til at det var satt igjen en plastgjenstand på størrelse med en bøtte inne i en sekk, skriver Aftenposten.

Politiet har sikret seg videoopptak fra terminalbygningen og oppfordrer vedkommende som har satt igjen gjenstanden til å ta kontakt med politiet. Politiet tror gjenstanden var satt igjen, ikke glemt, skriver avisen.

Politiet fikk melding om funnet klokken 13.51 torsdag. Ved 16-tiden var bombegruppa fra Oslo på plass for å undersøke gjenstanden. En drøy time senere ble sperringene opphevet.

Konstituert visepolitimester Ole Bjørn Sakrisvold i Vestfold politidistrikt sier de tar denne typen hendelser veldig alvorlig.

– Torp er en trafikkert flyplass med mange reisende. Derfor kan vi ikke ta noen sjanser når vi står overfor en mistenkelig gjenstand.

Politiet ønsker ikke å beskrive hva slags gjenstand som ble funnet.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus