Mann og kvinne omkom i brannen på Jørpeland

To personer er funnet omkommet etter at det brøt ut brann i en leilighet på Jørpeland i Rogaland onsdag. Foto: John Robert Bjorheim (NTB scanpix)
To personer er funnet omkommet etter at det brøt ut brann i en leilighet på Jørpeland i Rogaland onsdag. Foto: John Robert Bjorheim (NTB scanpix)

Det var en mann og en kvinne i 60-årene som mistet livet i en boligbrann på Jørpeland i Rogaland onsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Der det brant bodde det to godt voksne personer, og vi har funnet to avdøde, en kvinne og en mann. Det er bare disse det ikke er gjort rede for. Undersøkelser av de avdøde begynner torsdag for å bekrefte eller avkrefte identiteten, sier lensmann i Strand og Forsand, Geir Fatland, til Stavanger Aftenblad.

Politiet vil utføre tekniske undersøkelser på stedet når huset er sikret. Det skjer trolig ikke før fredag.

Bakgrunn: To personer omkom i brann på Jørpeland

Brannvesenet fikk melding om brannen i 17.30-tiden onsdag. Det var flere leiligheter i etasjen, men de andre hadde kommet seg ut da brannvesenet kom til stedet. Brannen ble beskrevet som eksplosjonsartet.

Det er en barnehage og en veterinær i samme bygg som leiligheten. Begge har fått røyk- og vannskader, og var stengt torsdag.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus