Meny

To politifolk skutt i St. Louis

Politiet i St. Louis har brukt mye ressurser på å forsøke å ivareta ro og orden i St. Louis og Ferguson de siste dagene. Foto: Jewel Samad (AFP Photo)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To FBI-agenter er skutt og såret i St. Louis i USA. Skytingen knyttes ikke til opptøyene i forstaden Ferguson, melder en lokal TV-stasjon.

Tilstanden er ikke livstruende for de to polititjenestefolkene, som tilhører den føderale politistyrken, melder TV-stasjonen KSDK.

Talsperson for FBI, Rebecca Wu, sier at hendelsen ikke knyttes til uroen i Ferguson.

Les også: Obama: – Frustrasjonen har dype røtter

Skyteepisoden skjedde onsdag morgen lokal tid nord i St. Louis County. Politibetjentene hadde rykket ut til et hus etter at en person hadde barrikadert seg inne i huset, og de ble begge truffet da det ble løsnet skudd inne fra huset.

Stedet der skytingen fant sted, ligger ikke langt unna Ferguson, som har vært preget av opptøyer og uro etter at en hvit politimann slipper tiltale etter å ha drept en svart tenåring i sommer.

Les også: Wilson: – Min samvittighet er ren

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus