Mann ble påkjørt tre ganger – hadde englevakt

Uheldig fotgjenger i Kina overlevde på mirakuløst vis etter å ha blitt truffet av tre biler på få minutter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er mørkt og fotgjengere er svært vanskelige å oppdage for bilister. Det fikk kinesiske Li oppleve på kroppen da han skulle krysse en svært trafikkert vei i byen Kunshan i Jiangsu-provinsen.

Overvåkningskameraer fanget opp at Li stopper opp midt på veien for å vente til trafikken har kommet forbi, da han blir sneiet av en bil som kommer bak han.

Mens Li ligger på bakken blir beinet hans få sekunder senere overkjørt av en annen bil. Da stopper flere biler opp og flere personer kommer løpende for å hjelpe den skadde mannen. Mens forbipasserende forsøker å finne hjelp til Li skjer ulykken en tredje gang.

En bil må bremse opp for å ikke kjøre over mannen og hans hjelpere, men den brå stansen gjør at bilen bak ikke klarer å stanse og dermed blir stakkars Li påkjørt for tredje gang på få minutter.

Til alt hell overlever Li med kun bruddskader i det ene beinet og flere ribbeinsbrudd. Han ble sendt til sykehus og skal nå være på bedringens vei.

Se den utrolige videoen øverst i artikkelen

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus