Dette har skjedd natt til tirsdag

Dette har skjedd natt til tirsdag
Dette har skjedd natt til tirsdag

De viktigste hendelsen og nyhetene fra de siste timene innenriks og utenriks.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I Norge:

Det har aldri vært større terrorfare i Norge

PST mener det er mer sannsynlig enn usannsynlig at det vil skje et terrorangrep mot Norge.

Nå bevæpnes politiet

Fra klokken åtte tirsdag morgen vil politiets innsatspersonell bære våpen. Det skjer på grunn av den økte terrortrusselen mot Norge.

Ingen flyplasstreik

Flere timer på overtid kom Luftfartens Funksjonærforening (LFF) og NHO Luftfart til enighet i meklingen. Det blir derfor ingen flyplasstreik tirsdag morgen.

Vi mister troen på A/S Norge

Optimismen er fortsatt god på egne vegne, men tilliten til Norges økonomiske utvikling neste år har fått seg en alvorlig knekk.

Stoltenberg trekker utenlandsk kapital til Norge

Flere og flere velstående europeere velger å sette sine penger i norske banker etter at Jens Stoltenberg ble NATO-sjef. De mener at det gir ekstra trygghet når pengene plasseres.

Støttegruppe for Scandinavian Star møter justisministeren

Tirsdag møter justisminister Anders Anundsen (Frp) representanter fra Støttegruppen etter Scandinavian Star. Da vil han få overlevert et lengre notat som krever en parlamentarisk gransking.

Veikro brant ned i Målselv

En veikro i Målselv i Troms brant ned til grunnen natt til tirsdag. En nærliggende bensinstasjon er evakuert og bensinpumpene foreløpig koblet ned.

I verden:

Opptøyer og skyting i Ferguson

I flere amerikanske byer har demonstranter tatt til gatene etter beslutningen om ikke å tiltale politimannen som drepte tenåringen Michael Brown i sommer.

Eva Joly: – Økokrim må etterforske Telenor

Tidligere korrupsjonsjeger og nåværende EU-parlamentariker Eva Joly mener Økokrim må etterforske Telenors involvering i VimpelCom-saken.

Personvernpolicy