Pasient slo ned sjåføren, kapret ambulanse i Kristiansand

BRUTALT TYVERI: Mannen slo til ambulansesjåføren og kjørte så vekk med ambulansen. Illustrasjonsfoto: Vegard Grøtt / NTB scanpix.
BRUTALT TYVERI: Mannen slo til ambulansesjåføren og kjørte så vekk med ambulansen. Illustrasjonsfoto: Vegard Grøtt / NTB scanpix.

En 40 år gammel mann slo fredag kveld til en ambulansesjåfør i Kristiansand og kjørte av gårde med ambulansen han selv ble transportert i.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Han kan vente seg en kraftig reaksjon fra politiet.

40-åringen var involvert i en kollisjon mellom to personbiler på E18 i Kristiansand som politiet fikk melding om litt før klokka 23. Mannen ble kjørt til Sørlandet sykehus i Kristiansand for en sjekk, men vel framme dro han sjåføren ut av bilen, tildelte ham et par slag i kroppen og stakk av med ambulansen.

– Den ble funnet igjen noe senere og 40-åringen ble pågrepet i nærheten. Vi har tatt blodprøve av ham, og det er mistanke om promillekjøring, sier operasjonsleder Per Kristian Klausen i Agder politidistrikt til NRK.

Mannen, som er fra Oppland, ble pågrepet rundt to timer etter kollisjonen.

– Vi ser alvorlig på dette og oppretter en sak som juristene våre skal se på. Mannen sitter nå i arresten. Denne typen oppførsel har vi liten sans for her nede, sier Klausen til NTB.

Personvernpolicy