Meny

Michael Schumacher selger hytta i Trysil

Michael Schumacher fotografert under en fotballkamp på Trysil i 2002. Foto: Knut Fjeldstad / NTB SCANPIX

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den tidligere Formel 1-­føreren Michael Schumacher (45), som ble alvorlig skadd i en skiulykke i romjulen i fjor, selger nå hytta i Trysil, skriver Dagens Næringsliv.

Prisantydningen for den vel 600 kvadratmeter store hytta er 22 millioner kroner.

– Familien brukte den særlig mye på vintrene før barna begynte på skolen, sier eiendomsmegler Petter Birkrem i Privatmegleren, som har salgsoppdraget, til Dagens Næringsliv.

Schumacher skal være fortsatt være tungt preget av skiulykken. Han sitter i rullestol og kan ikke prate, sa Schumachers kamerat og tidligere kollega Philippe Streiff til fransk radio denne uken. Schumacher våknet først fra koma i juni.

Schumacher, som ble Formel 1-verdensmester sju ganger, bygde hytta på midten av 90-tallet. Her bodde han og familien i flere måneder i løpet av året, men etter at barna kom i skolealder, har hytta ifølge Birkrem ikke vært like mye brukt.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus