Ylvis tar pause

Med «The Fox» fikk de over 465 millioner spillinger på You Tube. Så vanket det live-sendt, utsolgt TV-show. Nå er Ylvis-brødrene redde for at folk skal bli lei av dem.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tirsdag var det duket for siste episode av «I kveld med Ylvis Live», brødreparets fjerde talkshow, og deres åttende programserie på TVNorge.

Både seertall og billettsalg har vært på guttas side, og tirsdag kunne de avslutte med brask og bram på Folketeateret i Oslo, med en Harald Zwart-regissert musikkvideo. Låten «Intolerant» er guttas femte Stargate-samarbeid og musikkvideoen får allerede omtale utaskjærs.

Toronto Star sin skribent mener blant annet at videoen og låten er «full av drama, hjertesorg, melk og brød».

– Voldsomt

Men det kan gå en stund før det vanker nye nettsensasjoner fra duoen. Ylvis-brødrene aner rett og slett ikke hva neste år vil bringe, og sier i en felles uttalelse til Dagbladet:

– Vi har med vilje bestemt oss for å ta litt pust i bakken. Vi skal gjøre UNICEF-showet, og så kan det bli en og annen konsert. Men utover det er det deilig å kunne si at vi ikke har noen konkrete planer.

Les også: – Ylvis er noen drittsekker

– Jeg tenker at folk er gått lei oss nå. Det sto voldsomt på en periode. Men det er kanskje bare jeg som føler det sånn?, sier Bård Ylvisåker til avisen.

– Dukketeater

Ifølge eget utsagn skal de nå sette seg ned i et bitte lite rom og tenke ut noe nytt.

– Det kan være alt fra dukketeater eller dokumentarfilm om hai, spøker de videre til Dagbladet. Og gleder seg samtidig over at de også rakk å utgi album før pausen. «Volume 1» er ute nå og består blant annet av sesongens åtte nye singler. VG triller fram en treer på terningen, og mener dette tidvis er morsomt å lytte til.

Les også: Ylvis er en internasjonal snakkis igjen

«De har et godt øre for popsjangeres mest tøysete særegenheter, og mer enn dugendes sangstemmer. De har ikke minst dyktige samarbeidspartnere», kvitterer anmelderen.

– Vi har alltid hatt lyst til å gi ut et album, men har trodd at man måtte være musiker for å få lov til det. Nå viser det seg at regelverket er blitt litt rundere i kantene, så vi slo til, sier brødrene via plateselskapet sitt.

Les også: Fant Ylvis-skatt da de rev gulvet

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus