Frykter at savnet rumener kan ha blitt drept

Drap eller påkjørsel er blant teoriene politiet i Sør-Trøndelag har etter at en 31 år gammel rumensk kvinne forsvant 1. november.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge Adresseavisen jobber politiet ut fra tre teorier om hva som kan ha skjedd med kvinnen: Hun kan ha blitt utsatt for noe kriminelt – i verste fall drept, hun kan ha blitt utsatt for en ulykke, eller hun kan ha forlatt byen.

– Vi har sjekket og forkastet mange hypoteser i denne saken. Det gjør vi hele tiden, sier etterforskningsleder John Ola Volden til avisen.

Kvinnen var på en fest hos en mann i 50-årene i Trondheim før hun forsvant natt til 1. november. En likhund har søkt etter henne i mannens leilighet, uten å finne noe.

Mannen hevder at kvinnen forlot festen sammen med en venninne i 20-årene. Venninnen sier imidlertid at hun forlot festen klokken 4.20, og at 31-åringen da ble værende. Mannen ble siktet for falsk forklaring og pågrepet en uke etter forsvinningen, men er nå løslatt.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus