Meny

Eksplosjon i klubblokale i Malmö

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En kraftig eksplosjon rammet tirsdag kveld et klubblokale i Malmö i Sør-Sverige. Politiet mistenker at noen kastet eksplosiver inn i bygningen.

Svensk politi ønsker ikke å si noe om hvilket klubblokale det dreier seg om.

Ifølge svenske Aftonbladets opplysninger ble en leder i MC-klubben Bandidos skutt på samme adresse i helgen, men politiet vil ikke bekrefte om det dreier seg om samme bygning.

– Vi undersøker selvfølgelig om det er en forbindelse med den hendelsen, sier informasjonsansvarlig ved politiet i Skåne, Stephan Söderholm til avisen.

Det var ikke personer i lokalet da eksplosjonen fant sted, og ingen er så langt pågrepet i saken.

Michael Carlzon i Malmöpolisen sier ifølge nyhetsbyrået TT at det ikke er noen kjent kobling mellom skyteepisoden i helgen og eksplosjonen tirsdag. Ingen personer er heller pågrepet etter denne hendelsen, ifølge avisen Sydsvenskan.

Tidlig onsdag morgen arbeidet teknikere i lokalet for å prøve å finne ut hva som førte til eksplosjonen, melder nyhetsbyrået TT.

Politiet fikk melding om en hendelsen i Västra Hindbyvägen klokken 23.12 tirsdag kveld etter meldinger fra vitner. Flere vinduer ble knust i eksplosjonen.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus