Tre personer til sykehus etter brann i bygård i Oslo

BYGÅRD: Brann i leilighet i Kirkeveien i Oslo. Foto: Eline Bakke / NTB scanpix
BYGÅRD: Brann i leilighet i Kirkeveien i Oslo. Foto: Eline Bakke / NTB scanpix

Det brant kraftig i en leilighet i en bygård på Majorstuen i Oslo. Beboerne ble evakuert og trafikken i Kirkeveien er stengt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet meldte om brannen like før klokken 14. Da sto flammene ut av en leilighet i bygningens fjerde etasje. En halv time senere var brannen slukket, og brannvesenet holdt på med etterslukking.

– Det var ingen i leiligheten da brannen startet, men tre kvinner i 40- og 50-åra som var i en leilighet skrått over, har fått i seg røyk, sier Arve Røtterud, politiets innsatsleder på stedet, til NTB.

I alt tre personer er sendt til sykehus, i tillegg ble en sendt til legevakt og en annen sjekket av ambulanse på stedet, får ABC Nyheter opplyst.

– Vi evakuerte ti-elleve personer fra bygården. Heldigvis er mange ute av leilighetene sine på dagtid, forklarer Røtterud.

Et øyevitne sier til NTB at veien ble røyklagt fra Majorstuen til Frognerparken. Et stort antall politibiler, brannbiler og ambulanser rykket ut til brannen.

Selv om brannen er under kontroll, var det fortsatt store mengder røyk på stedet ved 14.30-tiden. Det er satt opp veisperringer i Kirkeveien og Bogstadveien. Like før klokken 15 ble veien åpnet for trikk og buss.

Både i 2011 og 2007 brant det i den samme bygården, ifølge Aftenposten.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus