Politiet: – Ikke klart svar om Veronicas død

I dette huset bodde Veronica Heggheim Stegegjerdet, som fredag ble funnet død i Barsnesfjorden. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

ta08af42: Veronica Heggheim Stegegjerdet ble funnet død i dette området ved Barsnesfjorden i Sogndal. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
I dette huset bodde Veronica Heggheim Stegegjerdet, som fredag ble funnet død i Barsnesfjorden. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix ta08af42: Veronica Heggheim Stegegjerdet ble funnet død i dette området ved Barsnesfjorden i Sogndal. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den foreløpige obduksjonsrapporten gir ikke noe klart svar på hvordan Veronica Heggheim Stegegjerdet (22) døde. Politiet etterforsker saken som et mistenkelig dødsfall.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tirsdag mottok politiet den foreløpige rapporten fra Gades Institutt. Ifølge TV 2 viser den at 22-åringen trolig druknet, men politiet ønsker ikke å si noe om dødsårsaken.

– Rapporten og etterforskningen så langt gir ikke noe klart svar på hva som har skjedd med Veronica. Vi vil av hensyn til etterforskningen ikke gi noen opplysninger fra obduksjonen. Vi vil av samme grunn heller ikke gå ut med dødsårsaken, skriver Sogn og Fjordane politidistrikt i en pressemelding tirsdag ettermiddag.

Bakgrunn: TV 2: Veronica døde trolig på grunn av drukning

Der heter det videre at politiet ikke kan konkludere med at det ligger noe kriminelt bak den unge kvinnens død, men at det er én av flere muligheter.

– Dette er hovedårsaken til at fortsatt etterforskning av så vel taktisk som teknisk art er nødvendig. Hensikten er å klarlegge hendelsesforløp og årsaksforhold bak dødsfallet, skriver politiet. Saken etterforskes som et mistenkelig dødsfall.

22 år gamle Stegegjerdet ble sist sett lørdag 25. oktober og meldt savnet tre dager senere da hun ikke møtte opp til en avtale. Fredag ble hun funnet død i Barsnesfjorden, like ved der hun bodde i Årøy i Sogndal.