Meny

Justin Bieber beordret til domstol i Argentina

Artisten Justin Bieber avbildet under en basketballkamp i Ohio den 30. oktober. Foto: David / USA TODAY / Reuters / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Popstjernen Justin Bieber er innkalt til en domstol i Argentina etter at han angivelig overfalt en fotograf i Buenos Aires i fjor.

Hendelsen skal ha skjedd utenfor en nattklubb den 30. november da Bieber var på turné i Argentina.

En tjenestemann i det argentinske justisdepartementet sier til nyhetsbyrået AFP at den argentinske dommeren Facundo Cubas har gitt Bieber og en av hans livvakter 60 dager til å møte for domstolen ellers risikerer de pågripelse.

– En stevning er på vei, sier tjenestemannen.

Ifølge anklagen skal livvakten på Biebers ordre ha brukt makt til å ta fotografens kamera og mobiltelefon utenfor nattklubben i nabolaget Palermo.

Retten ber også om at Interpol tar «alle nødvendige skritt» for å finne Bieber og livvakten, ifølge en tjenestemann.

Bieber har flere ganger den siste tiden vært involvert med politiet, blant annet etter en hendelse i hjemlandet Canada i fjor hvor han angivelig overfalt en limousinsjåfør. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus