To drept i selvmordsangrep i Kabul

Minst to afghanske vakter er drept etter at en selvmordsbomber sprengte seg selv og bilen sin lufta i et område hvor utenlandske selskaper holder til i Kabul tirsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det opplyser afghanske tjenestemenn.

Opprørsgruppen Taliban har tatt på seg ansvaret for angrepet som skjedde om morgenen. Det er ikke kjent hva som var det nøyaktige målet for angrepet, men flere utenlandske selskaper holder til i området hvor eksplosjonen fant sted.

Flere vinduer i byen ble knust og en sky av røyk kunne ses på himmelen over stedet hvor eksplosjonen fant sted i den østlige delen av byen.

Kabul har vært rammet av en rekke selvmordsangrep de siste årene, ofte mot den amerikanskledede militærstyrken som har kjempet mot Taliban-opprørerne siden 2001.

NATO-styrken avslutter sitt oppdrag i landet neste måned og trekker seg ut, men rundt 12.500 soldater vil bli igjen for å støtte den afghanske hæren og politiet.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus