Meny

Kilder: Kan bli aktuelt å true med regjeringskrise

VELTE REGJERINGEN: – Det kan bli aktuelt å true med å velte regjeringen dersom det ikke snarlig legges mer penger på bordet, ifølge kilder. Foto: NTB/Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kilder som sitter tett på budsjettforhandlingene sier stemningen er alvorlig og at det kan bli aktuelt å true med å velte regjeringen, skriver Klassekampen.

Det var på et eget møte i KrFs stortingsgruppe torsdag ettermiddag at møtedeltakerne skildret stemningen som mer alvorlig enn noensinne», skriver avisen.

Kilder avisen har snakket med sier det kan bli aktuelt å true med å velte regjeringen dersom det ikke snarlig legges mer penger på bordet.

Frp mot kompromisser

Avisen skriver at det er uro i sentrumspartiene over at Fremskrittspartiet ikke går med på kompromisser.

De fire borgerlige partiene møtes på Stortinget søndag ettermiddag til nye budsjettforhandlinger, men håpet om enighet er tynt. Ulike partikilder som sitter tett på forhandlingene, gikk overfor NTB fredag langt i å utelukke et budsjettforlik under møtet. Til det er avstanden fremdeles for stor på en rekke områder.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus