Meny

Veronica-saken: Sjekker bestemt miljø

Veronica Heggheim Stegegjerdet (22) er savnet. Hun ble sist sett lørdag 25. oktober utenfor leiligheten sin på Årøy, utenfor Sogndal sentrum. Foto: Politiet / NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flere personer i et bestemt miljø i Indre Sogn skal ha vært inne til politiavhør etter at Veronica Heggheim Stegegjerdet (22) forsvant fra sin bolig i Årøy i Sogndal lørdag 25. oktober.

Blant dem som er avhørt, er mannen som kjørte henne hjem den dagen hun sist ble sett.

Ifølge NRK har politiet i Sogn konsentrert en del av etterforskningen mot en gruppe i 22-åringens utvidede omgangskrets. Flere av dem har vært inne til avhør på Sogndal lensmannskontor.

Sjåføren har forklart at han kjørte henne hjem lørdag formiddag. Kvinnen ble meldt savnet tirsdag ettermiddag 28. oktober.

Les også: Utvider søket etter savnet 22-åring i Sogndal

– Jeg kan ikke kommentere spesifikke opplysninger knyttet til saken. Vi jobber fremdeles med å få belyst saken i så bred skala som mulig. Så får vi se hva det medfører av enkeltforhold som vi må gå inn i. Men per nå er det ingenting som gir oss noen bestemt retning, sier fungerende regionslensmann Asle Karoliussen i Sogndal og Leikanger.

Fredag er en taktisk etterforsker fra Kripos i Oslo på plass i Sogndal for å bistå i etterforskningen.

Les også: – Tiden er i ferd med å løpe fra politiet

Hittil er det gjennomført over 50 vitneavhør i saken.

Et fartøy med sonar og en miniubåt startet fredag det utvidede søket i Barsnesfjorden. Politiet håper også å få rekvirert et helikopter for å undersøke et turområde som hittil ikke er blitt grundig gjennomgått.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus