Meny

Forsøkte å stjele motorsag - gjemte den i shortsen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tyveriforsøket til Anthony Ballard (28) blir nå latterliggjort over hele verden.

Det var for drøyt to uker siden at Ballard gikk inn på jernvarebutikken Treasure Coast Lawn Equipment i Port St. Lucie i Florida og ba om å få veksle én dollarseddel.

Da han trodde at ingen ville se etter, valgte han å ta en motorsag, verd over 4000 kroner og stappe den  ned i shortsen, overbevist om at ingen ville legge merke til utbulingen.

Se det spesielle tyveriforsøket fra overvåkningskameraene i videoen over.

Da han forsøkte å gå ubemerket mot utgangen fikk han raskt de ansattes oppmerksomhet og de forsøkte å løpe etter han. Ballard rømte fra stedet på en sykkel og valgte å kaste motorsagen i et skogholt like ved.

Les også: Her stenger de inne knivraneren i Sverige

En drøy halvtime senere ble han identifisert mens han lette etter motorsagen i skogholtet. Han ble raskt pågrepet av politiet og anmeldt for grovt butikktyveri.

Overvåkningsbildene av det optimistiske tyveriforsøket går nå verden rundt og er omtalt av både britiske The Mirror og Daily Mail , og bloggene Mashable og Hufington Post.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus