Blekt Liverpool målløst mot Hull

Mario Balotelli får det ikke til i Liverpool-drakten. Italieneren kunne blitt den store helten, men misbrukte en megasjanse fire minutter på overtid da Anfield-laget skuffet med 0-0 mot Hull.

Bilder: TV 2
Bilder: TV 2
Artikkelen fortsetter under annonsen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

I en heller traurig forestilling løftet Liverpool seg noe den siste halvtimen, men uten å plage bortelaget all verden.

En svak prestasjon kunne likevel gitt tre poeng da Balotelli ble spilt fri på overtid. Men fra kort hold, og alene med keeper, klarte angriperen å sette ballen svakt rett på Hulls tredjekeeper Eldin Jakupovic.

Balotelli har kun scoret ett mål i løpet av sine 22 siste kamper i Premier League for Liverpool og Manchester City.

– Han vil være skuffet over den. Det var en perfekt ball, men han lot den gå litt for langt og sjansen forsvant, sa Liverpool-manager Brendan Rodgers om Balotellis kjempemiss.

Les også: Balotelli etterforskes av politiet

– Kan ikke be om mer

Liverpool får trøste seg med at laget for en sjelden gangs skyld holdt nullen. Brendan Rodgers' lag har holdt nullen i kun én av sine 15 siste ligakamper. 19 baklengsmål på 13 kamper (alle turneringer) er fasit denne sesongen. Kun to av fem hjemmekamper i serien er vunnet. Det bør også bekymre Liverpools nordirske manager.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Prestasjonsmessig var vi strålende, spesielt i annen omgang hvor vi var fremragende. Etter en tøff kamp i midtuken (0-3 mot Real Madrid) leverte gutta, og vi hadde fortjent å vinne. Det handlet bare om tid før vi skulle score. Vi skapte mange sjanser og hadde 19 skudd på mål. Jeg kan ikke be spillerne om mer. De ga alt, sa Rodgers.

Les også: West Ham fortsatte seiersmarsjen mot City

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Fortjent poeng

For første gang på 49 kamper var Liverpool delaktig i en målløs kamp. Hull på sin side har bare slått Anfield-laget én gang på 19 forsøk.

Og det var første gang Steve Bruces mannskap ikke scoret i ligaen denne sesongen.

– Vi har tatt poeng borte mot Arsenal og kom hit og leverte nok en strålende prestasjon. Før pause hadde vi nok den største sjansen da Hatem Ben Arfa spilte fri Jake Livermore. Liverpool ble frustrert i annen omgang, og vi tok et fortjent poeng, sa Hull-manager Bruce.

– Vi manglet fire-fem mann fra laget som tok poeng mot Arsenal. Alle som kom inn leverte varene, fortsatte den tidligere Manchester United-stopperen.