Kane-trippel da Tottenham lekte seg til 5-1

Harry Kane scoret tre mål før han måtte overta som keeper for Tottenham. Foto: Dylan Martinez (Reuters)

Erik Lamela vartet opp med kunstmål, mens Harry Kane scoret tre ganger da Tottenham slo Asteras Tripolis hele 5-1 i europaligaen torsdag.

Spurs tok sin første seier i årets europaliga. Om Kane scoret hat-trick, var det målet til Lamela de fleste snakket om. Argentineren scoret et såkalt «rabona»-mål der han satte skuddbeinet bak det andre, og på elegant vis satte inn 2-0-målet hjemme på White Hart Lane.

Kane ordnet 1-0 etter et lite kvarter, mens Lamela satte inn 2-0 etter knappe halvtimen. Sistnevnte økte til 3-0 etter 66 minutter før Kane la på til 4-0. Kanes trippel var i boks med et hodestøt ni minutter før slutt.

Tre minutter før slutt ble Tottenham-keeper Hugo Lloris utvist. Målvakten feide ned bortelagets Anastasios Tsokanis utenfor egen sekstenmeter. Siden London-laget hadde brukt opp innbytterkvoten, ble hat-trickhelten Kane plassert i mål. Det første Kane gjorde var å slippe inn et tabbemål på et frispark fra bortelagets Jeronimo Barrales.