Ny supporterskandale i Europa

Spartas Praha-tilhengere føk i tottene på hjemmepublikummet til Slovan Bratislava under torsdagens kamp i Europa-ligaen. Foto: Jozef Jakubco (EPA)
Spartas Praha-tilhengere føk i tottene på hjemmepublikummet til Slovan Bratislava under torsdagens kamp i Europa-ligaen. Foto: Jozef Jakubco (EPA)

Europaliga-kampen mellom Slovan Bratislava og Sparta Praha ble avbrutt da Sparta Praha-tilhengere angrep hjemmelagets supportere.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den tsjekkiske fansen klatret over et gjerde for å angripe Bratislava-fansen. De angrepne slovakene svarte med å ta seg inn på banen, slik at kampen ble forstyrret i oppgjørets 40. minutt på stillingen 0-0. Politiet skal ha vært tvunget til å involvere seg.

En UEFA-delegat bestemte at kampen skulle fortsette, men ga dommerne beskjed om å avbryte hvis slåssingen fortsatte.

De to lagene møttes flere ganger i den tsjekkoslovakiske ligaen da landene var samlet i samme stat.

Tidligere denne måneden ble kampen mellom Serbia og Albania avbrutt da en drone med et albansk flagg entret stadion. Serbia-spilleren Stefan Mitrovic rev ned flagget, noe som fikk de albanske spillerne til å reagere. Da stormet serbiske tilhengere banen og albanerne.

Les også: Drone stoppet Serbia - Albania

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus