Politiet bekrefter drap på kvinne:

Ingen pågrepet etter drap i Hedmark

Illustrasjonsfoto: Politiet
Illustrasjonsfoto: Politiet

Politiet er sparsommelige med opplysninger om en kvinne som ble funnet drept i Kirkenær i Hedmark torsdag. Naboer beskriver miljøet rundt henne som belastet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen ble funnet død i sitt hjem torsdag morgen. Kripos har torsdag bistått Hedmark politidistrikt med åstedsundersøkelser og taktisk etterforskning.

– Funn på stedet gjorde at politiet valgte å sette i gang etterforskning. Undersøkelser viser at kvinnen er drept, sier politiadvokat Bjørn Erik Pettersen.

Ønsker tips

Ingen er så langt pågrepet i saken. Politiet ønsker fortsatt tips, og vil derfor ikke gå ut med detaljer om saken. De ønsker ikke å si noe om hvordan kvinnen ble drept.

Naboer i området Myra beskriver overfor avisen Glåmdalen miljøet rundt kvinnen som belastet. De sier det har vært uvanlig mye trafikk til og fra boligen den siste tiden.

Bakgrunn: Mistenkelig dødsfall i Solør

Avhører vitner

Politiet ønsker ikke å si noe om hva slags miljø kvinnen tilhørte eller hva slags relasjon hun hadde til personen som fant henne og ringte nødsentralen ved 9.30-tiden torsdag morgen.

– En person meldte ifra til AMK om at kvinnen var død. Vi har nå vedkommende inne som vitne, sier lensmann Jørn Arild Flatha til NRK.

– Vi avhører vitner, både som har relasjoner til stedet og bekjente av avdøde, for å få et tydeligere bilde av hennes siste bevegelser, sier Flatha.

Politiet hadde torsdag kveld ikke varslet alle kvinnens pårørende.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus