Død mann ikke sikkert identifisert i Ålesund

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet har ennå ikke sikkert identifisert mannen som tirsdag ble funnet død i en leilighet i Ålesund, men har en god formening om hvem det er. Tre personer er pågrepet i saken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vedkommendes nærmeste pårørende er derfor blitt gjort kjent med opplysningene politiet har i saken, opplyser Sunnmøre politidistrikt.

Tre personer er pågrepet og siktet etter at mannen ble funnet død. Liket ble oppdaget da brannvesenet rykket ut etter å ha fått melding om en brann i en leilighet på Øvre Holen i Spjelkavik i Ålesund klokka 15.40 tirsdag.

Politiet beskriver dødsfallet som unaturlig og mistenkelig.

Les også: Tre pågrepet etter dødsfall i Ålesund

Tirsdag kveld forelå det ikke noen formell siktelse mot de pågrepne, men alle tre er siktet for befatning med saken.

– Dette er personer som politiet kjenner til fra før, men jeg kan ikke si noe mer om hvorfor. De tre vil bli avhørt på politihuset i Ålesund tirsdag kveld, sa fungerende politimester Unni Moen Vikebakk i Sunnmøre politidistrikt til NTB.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Naboer kunne fortelle at to eller tre personer ble sett løpende fra stedet, og senere på kvelden ba politiet om opplysninger om disse.

Les også: To menn sett løpende fra åsted i Spjelkavik

Politiet har hatt rundt 50– 60 polititjenestemenn på saken. Det ble tirsdag aksjonert flere steder, og politihunder ble benyttet i søk.

Politiet får også støtte fra Kripos, som sender fem personer til Ålesund.