Fire barnelik funnet i en bod i Canada

Likene av det som antas å være fire spedbarn, ble tirsdag funnet i en bod i den kanadiske byen Winnipeg, opplyser politiet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Det er for tidlig i etterforskningen å si akkurat hva som har skjedd, sier Eric Hofley i Winnipeg-politiet til avisen The Star.

Det er også for tidlig å si hvor gamle spedbarna var, men de kan ha vært nyfødte, ifølge Hofley, som sier at det må en obduksjon til for å fastslå hvor mange og hvor gamle barna var.

Det er heller ikke kjent hvor lenge likene har ligget i boden, men ifølge politiet var forråtnelsen i gang i ulike stadier.

Det var folk som jobber i lagerområdet, som meldte fra til politiet. Hofley sier han ikke kjenner til at det er meldt noen barn savnet i området.

Foreløpig er det spesialister på barnemishandling som håndterer saken, men den kan etter hvert blir overlatt til drapsetterforskere, opplyser politimannen. Etterforskere er i gang med avhør av flere personer, og politiet vil komme med flere opplysninger snart.

– Det er en ufattelig tragedie, sier Hofley til avisen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus