Fallulykke trolig årsak til tollers død på Karmøy

En toller i 50-årene døde søndag kveld under en tollkontroll om bord på en færøysk båt som lå til kai på Karmøy i Rogaland. Trolig er det snakk om en fallulykke.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 55 år gammel toller døde søndag kveld under en tollkontroll om bord på en færøysk båt som lå til kai på Karmøy i Rogaland. Trolig er det snakk om en fallulykke.

Politiet fikk melding om saken via AMK klokka 22.50 søndag kveld. Tolleren fra Karmøy ble erklært død klokka 23.31. Det er ikke mistanke om noe kriminelt.

– Den døde har skader som tyder på at han har falt ned i et rom med lavt oksygeninnhold, opplyser politioverbetjent Tron Kristiansen ved Karmøy lensmannskontor. Saken etterforskes foreløpig som en ulykke, men politiet vil avvente obduksjonsrapporten før en endelig konklusjon trekkes. Den døde skal obduseres tirsdag.

Skipet, MS Heidi, er registrert på Færøyene, men har ifølge politiet litauisk eller russisk mannskap.

Tolleren arbeidet i båten sammen med to andre kolleger, men var ikke sammen med dem da hendelsen inntraff.

Krimteknikere var natt til mandag om bord i båten, mens de to øvrige tollerne og mannskapet på tolv ble avhørt ved Karmøy lensmannskontor, får NTB opplyst.

Arbeidstilsynet er koblet inn i saken.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus