Meny

Målshow mellom PSG og Barcelona

Paris Saint-Germains Marco Verratti jubler etter å ha sendt laget sitt i ledelsen med 2-1 over Barcelona i mesterligaens gruppe F tirsdag. Foto: Benoit Tessier (Reuters)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det ble sjanserik affære da Paris Saint-Germain tok imot Barcelona i mesterligaen tirsdag. Storkampen endte 3-2 og målene ble tatt fra øverste hylle.

Paris Saint-Germain hadde blant andre Zlatan Ibrahimovic og kaptein Thiago Silva ute med skader, men virket ikke spesielt preget av det. Respekten for Barcelona var lagt igjen i garderoben.

– Vi møtte en motstander som er fullt på høyde med oss, og at vi fikk noen problemer er normalt i en slik kamp. Til sjuende og sist så mener jeg at vi hadde fortjent uavgjort, sa Barca-trener Lus Enrique.

Etter bare ti minutters spill dukket David Luiz opp inne i Barcelona-feltet på en dødball. Den brasilianske stopperen dempet ballen og scoret sikkert som hvilken som helst stjernespiss.

Et par minutter etter slo Barcelona kraftig tilbake. Ballen gikk i flipperspill-stil på én touch og Barcelonas argentinske stjerne Lionel Messi fikk avslutte etter å ha blitt spilt fri av Andrés Iniesta.

Les også: Totti ble eldste målscorer

PSG var dødelig effektive på sine dødballer og da Barca-keeper Marc-André ter Stegen feilet fullstendig i feltet på en corner etter snaue halvtimen, var plutselig 1,65 meter høye Marco Verratti konge i feltet. Han headet lett inn 2-1-målet.

Hjemmelaget fikk også en flott start på annen omgang og leverte angrepsspill av høyeste klasse da Blaise Matuidi satte inn 3-1 etter 54 minutter.

Ikke savnet

Uansett, Zlatan var ikke savnet på Parc des Princes tirsdag kveld.

Neymar scoret tre mål og Messi to for Barcelona i forrige seriekamp. Førstnevnte ville også være med på scoringsballet og nettet iskaldt til 2-3 etter 56 minutter.

Barcelonas Xavi spilte sin 143. mesterligakamp og gikk dermed forbi landsmannen Raúl i antall mesterligakamper. Sistnevnte stoppet på 142.

– De var kyniske og straffet oss. Vi spilte bra, men til slutt var det ikke godt nok, sa Iniesta.

Ajax' annen uavgjort

I den andre kampen i gruppen tok den nederlandske storklubben Ajax ledelsen over John Arne Riises APOEL Nikosia ved Lucas Andersen. Da var det gått 28 minutter. Gustavo Manduca fikk muligheten til å utligne på straffe etter 32 minutter og han tok vare på sjansen. Dermed endte kampen 1-1.

Riise var ikke med i APOEL-troppen til kampen.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus