Meny

Avsluttet dykkersøk etter savnet fisker

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Søket rundt båten til den den savnede fritidsfiskeren i Arendal er avslutta, men det er enda ukjent hvor mannen befinner seg.

Den polske fiskeren er fremdeles savnet, men redningsmannskapet har nå avsluttet søket i vannet rundt båten, skriver NRK Sørlandet.

Fritidsfiskeren ble sist sett i Galtesundet i Arendal i Aust-Agder da han dro ut på fisketur, og mandag formiddag fant redningsmannskapet båten i dens hjemhavn.

Politiet jobber nå med å spore mannens telefonsamtaler etter at de fant båten ved sin hjemhavn.

Fritidsfiskeren dro ut i en åpen båt med påhengsmotor, ifølge NRK Sørlandet.

Omfattende leteaksjon

Fiskeren har ble sist sett i 19.00-tiden søndag kveld, og ble meldt savnet mandag morgen. Sea King, redningsskøyta, politibåten og brannbåten var involvert i søket. Båten ble ifølge HRS Sør-Norge funnet ved 11.30-tiden.

- Båten er nå lokalisert i hjemmehavn og søket foregår nå i området rundt havnen, både på land og til sjøs, sier Owe Frøland ved Hovedredningssentralen.

Ble meldt savnet av familien

Til Agderposten sier Frøland at båten er 14-16 fots plastbåt som er er brun innvendig og hvit utvendig. Mannen skal være kledd i mørke, kamuflasjelignende klær.

Det var først da mannen ikke kom hjem mandag morgen at han ble meldt savnet.

- Mannen har ikke kommet tilbake så familien meldte han savnet mandag morgen, forteller Frøland til avisen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus