Ingen pågrepet etter knivstikking i Oslo

En 19-årig mann ble alvorlig skadd da han ble stukket flere ganger med kniv på Tøyen i Oslo lørdag kveld. Ingen er pågrepet i saken søndag morgen, men politiet har flere spor i saken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den skadde mannen ble funnet utenfor Hagegata 36 på Tøyen i Oslo, opplyser Oslo politidistrikt. Mannen var påført flere knivstikk,

– Foreløpig er det uklart hva som er bakgrunnen for saken. Ingen er pågrepet, men vi har både navn og spor å gå etter, fortalte operasjonsleder André Kråkenes sent lørdag kveld.

– Noen av dem vi tror det er, tilhører det kriminelle miljøet, sier operasjonslederen.

Til TV2 sier politiet at knivstikkeren var en mann av utenlandsk opprinnelse, med mørk hettegenser. Søndag formiddag melder TV2 at offeret skal være utenfor livsfare.

Vaktleder Roger Hjertø ved krimvakten i Oslo-politiet opplyser at de skal snakke med 19-åringen som ligger på Ullevål før de foretar seg noe mer i saken.

– Vi må snakke med offeret for å få bekreftet vitneopplysningene vi sitter på, sier Hjertø til NTB søndag morgen.

19-åringen er alvorlig skadd, men er søndag morgen utenfor livsfare. Den første politipatruljen på stedet sørget for å få mannen til Ullevål sykehus.

Ifølge politiet er det uklart hvor knivstikkingen skjedde, men trolig var det utendørs. Politiet fikk melding om saken klokken 20.45. Aftenposten skriver at offeret er en irakisk mann, men det kan ikke politiet bekrefte med sikkerhet. Personen politiet leter etter har også utenlandsk bakgrunn.

Artikkelen er oppdatert med opplysninger fra TV2

Personvernpolicy