Meny

Stor ståhei i Venezia i dag:

Clooney sier farvel til ungkarslivet i Venezia

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Filmstjernen George Clooney (52) og menneskerettighetsadvokaten Amal Alamuddin (36) har valgt romantiske Venezia som bakteppe for sitt forestående bryllup.

Oscar-vinneren Clooney og den Oxford-utdannede Alamuddin har datet siden de møttes på et veldedighetsarrangement i oktober i fjor, og har siden reist sammen til blant annet New York, Tanzania og Seychellene.

Paret ankom Venezia fredag og ble sett sammen med en rekke celebre gjester om bord i en av Venezias mange kanalbåter.

Les også: Det blir ikke mer romantisk enn dette

Da mørket falt på feiret George sin siste kveld som ungkar med kompisene på favorittrestauranten Da Ivo før den forestående vielsen med sin Amal.

Det er fortsatt usikkert når selve bryllupet vil finne sted, men ryktene skal ha det til at de skal vies mandag i en borgerlig seremoni.

Clooney, som tidligere har vært gift med «Mad Men»-skuespiller Talia Balsam i fire år, har sverget på at han ikke vil gifte seg igjen. I desember sa han om et mulig giftermål med Alamuddin: «Jeg har ikke ambisjoner på det området, ikke i det hele tatt. Jeg var gift i 1989. Jeg var ikke veldig god på det».

Les også: Clooney pågrepet under Sudan-demonstrasjon

Amal Alamuddin, som ble født i Libanon, har spesialisert seg på internasjonal rett, menneskerettigheter, utlevering og kriminalrett.

Hun har blant annet representert WikiLeaks-grunnleggeren Julian Assange under utleveringsforhandlingene med Sverige og har i tillegg gitt råd til tidligere FN-generalsekretær Kofi Annan om Syria-krisen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus