Meny

Polsk passasjerfly måtte nødlande i Glasgow

Et fly tilhørende det polske flyselskapet LOT av typen Boeing 787 Dreamliner måtte fredag nødlande i Glasgow. Flyet var på vei fra Chicago til Warszawa. Foto: Alik Keplicz (AP Photo)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et Dreamliner-fly fra det polske flyselskapet LOT nødlandet i Glasgow etter at en brannalarm gikk i flyets bagasjerom. Det var 260 personer om bord.

Boeing 787 Dreamliner-flyet var på vei fra Chicago til Warszawa da kapteinen ba om å få nødlande fredag ettermiddag, melder Sky News.

Årsaken var at kabinpersonalet mottok en alarm fra brannsikkerhetssystemet i bagasjeområdet i flyet, opplyser en talsperson for det polske flyselskapet LOT.

– I tråd med sikkerhetsprosedyrene landet flyet på nærmeste flyplass for sjekk, sa talsperson Barbara Pijanowska-Kuras til den polske TV-stasjonen TVN24 Channel fredag.

Både ambulanser og brannbiler sto klare ved rullebanen, men nødlandingen foregikk uten problemer, opplyser flyplassmyndighetene.

Brannvesenet observerte ikke noe røyk eller ild fra flyet da det sto på rullebanen, ifølge Pijanowska-Kuras.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus