Meny

Nordmenn lettere skadd i båtulykke i Sverige

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre nordmenn og en svenske falt i vannet da båten de kjørte braste inn i ei sementbrygge ved Strömstad torsdag kveld. Båtføreren ble sendt til sykehus i Norge.

Ulykken skjedde ved Killingsholmen like utenfor Strömstad kveld ved 23-tiden torsdag, melder NRK.

Føreren av båten, en 45 år gammel nordmann, ble kjørt i ambulanse til sykehus i Fredrikstad etter ulykken og ble senere overført til Oslo universitetssykehus, melder TV 2. Han behandles for lettere skader.

Mannen ble først oppfattet som alvorlig skadd og skulle opprinnelig fraktes i luftambulanse, men besetningen ville ikke ta ham med seg.

– Vi mistenker promillekjøring. Han var ved bevissthet og opptrådte svært utagerende på stedet, og derfor ble han fraktet i bil i stedet, sier vakthavende befal Ulf Lörstad i Västra Götaland politidistrikt. En passasjer ble sendt til sykehus i Näl ved Trollhättan, mens de andre to fikk forlate stedet etter avhør nett til fredag. Politiet fikk melding om ulykken klokken 23.01

Ifølge Bohusläningen holdt båten rundt 30 knops fart da den krasjet med sementbryggen.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus