Meny

Lang fengselsstraff for voldtekt av prostituerte

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 26 år gammel mann er dømt til ubetinget fengsel i seks og et halvt år for voldtekt og ran av to prostituerte i Oslo og Bergen.

Mannen må også betale hver av kvinnene oppreisning på 150.000 kroner og betale tilbake ransutbytte på 60.000 kroner til den ene kvinnen, og 12.000 kroner til den andre.

I dommen fra Oslo tingrett går det frem at 26-åringen skal ha brukt kniv for å tiltvinge seg sex, deretter ranet han dem, skriver Dagbladet. Det første forholdet skjedde i Bergen i januar 2013. Ett år senere skjedde en tilsvarende hendelse mot en prostituert i Oslo.

Mannen skal ha kommet i kontakt med kvinnen i Oslo på et nettsted for prostitusjon. Etter voldtekten og da mannen hadde truet til seg pengene hennes, fikk kvinnen tak i en boks med pepperspray og et basketak oppsto. I bare underbuksa flyktet mannen ut på gata. Da kvinnen kom til legevakten, så hun voldtektsmannen på samme sted. Hun fikk varslet og mannen ble pågrepet.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus